Venlo | Urban Summer Festival (zondag)

Zondag, 12 juni 2022 | De tweede dag van het Urban Summer Festival, dat plaats vindt rondom de Stadshaven in het centrum van Venlo. Vandaag wederom een prachtige dag om te genieten van alle activiteiten en halsbrekende toeren die te zien zijn in het kader van de eerste editie van het Urban Summer Festival.

Venlo | Urban Summer Festival

Venlo | Urban Summer Festival

De foto’s in deze publicatie zijn voornamelijk gemaakt bij de BMX wedstrijd in de arena waar gisteren de skateboard wedstrijd plaats vond. Verder zie je foto’s van de graffiti muur waaraan gewerkt wordt en enkele algemene sfeerbeelden van dit unieke festival. Venlo is weer een uniek festival rijker naar mijn mening. Op naar de tweede editie van het Urban Summer Festival in 2023?

Venlo | Urban Summer Festival

Venlo | Urban Summer Festival

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de tweede dag van het Urban Summer Festival.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie