Venlo | Urban Summer Festival (zaterdag)

Zaterdag, 11 juni 2022 | Venlo is dit weekend in de ban van het Urban Summer Festival. Urban Summer Festival? Yep! Urban Summer Festival, dit is twee dagen lang je verbazen aan de Maasboulevard die omgebouwd is tot éen grote urban playground waar het barst van de actie!

Venlo | Urban Summer Festival

Venlo | Urban Summer Festival

Er vinden acties plaats die je normaal alleen op MTV ziet. Er vinden spectaculaire skateboardwedstrijden, breakdance battles plaats, daarnaast zie je BMX en free running activiteiten. Kortom, als je je ogen wilt uitkijken waar de urban deelnemers toe in staat zijn moet je er echt gaan kijken om het te zien en te beleven. 

Venlo | Urban Summer Festival

Venlo | Urban Summer Festival

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn bezoek aan het Urban Summer Festival op zaterdag.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie