Afferden | Wandeling Kasteelruïne Bleijenbeek

Zondag, 17 april 2022 | Deze publicatie gaat over onze wandeling bij de Kasteelruïne Bleijenbeek. De wandeling gaat loopt op sommige stukken parallel met Golfbaan Bleijenbeek en deels door heide en bosgebied van Landgoed Bleijenbeek en de Maasduinen.

Kasteelruïne Bleijenbeek | Golfbaan

Kasteelruïne Bleijenbeek | Golfbaan

De bouwgeschiedenis van Kasteel Bleijenbeek begon kort voor de 14e eeuw en eindigde voorlopig in 1945, toen het kasteel door een bombardement door de RAF verwoest werd. De ruïne ligt aan de weg van Afferden naar Siebengewald in het noorden van de provincie Limburg. Meer informatie over deze wandeling kun je vinden op de website van Het Limburgs Landschap.

Kasteelruïne Bleijenbeek | Natuurgebied Bleijenbeek

Kasteelruïne Bleijenbeek | Natuurgebied Bleijenbeek

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van onze wandeling bij Kasteelruïne Bleijenbeek.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie