Venlo | Zwart Water wandeling rondom de Venkoelen

Maandag, 11 april 2022 | Zo langzaam aan begint het weer op te klaren en krijg je het idee dat de lente eindelijk gearriveerd is. Zeker tijdens mijn wandeling rondom de Venkoelen bij het Zwart Water. De natuur begint zich op te maken voor een nieuw jaar. 

Venlo | Verkoelen

Venlo | Venkoelen

Overal in de natuur wordt de komst van de lente aangekondigd kijkende naar het nieuwe ontluikende groen en de bloesem die je hier en daar kunt zien. Het was mijn bedoeling om m.n. vogels en eenden te fotograferen, voor mij een nieuwe uitdaging als fotograaf. Of het lag aan mijn ongeoefende oog of ze waren er niet, althans voor mij niet zichtbaar. Wel heb ik een aantal eenden, zwanen en vlinders – de Gehakkelde aurelia en een Dagpauwoog – kunnen fotograferen en uiteraard de prachtige natuur rondom de Verkoelen. 

Venlo | Dagpauwoog

Venlo | Dagpauwoog

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling rondom de Venkoelen.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie