Venlo | Wandeling naar de Bargeterminal

Vrijdag, 25 maart 2022 | Het is vandaag heerlijk weer om een wandeling te maken en uiteraard om te fotograferen. De wandeling van vandaag gaat naar de Bargeterminal. Zoals gewoonlijk start mijn wandeling in het Wilhelminapark.

Venlo | Wilhelminapark

Venlo | Wilhelminapark

Van daaruit loop ik langs de Maas – Lage Loswal en Stadshaven – naar de Maasbrug. Eenmaal de brug over neem ik de eerste trap naar het natuurgebied Raaijweide. Via Raaijweide loop ik naar de Bargeterminal. Daarna gaat de wandeling weer terug naar het Wilhelminapark.

Venlo | Raaijweide met herdenkingszuil op de plek van de Romeinse brug

Venlo | Raaijweide met herdenkingszuil op de plek van de Romeinse oversteekplaats

De foto’s in deze publicatie zijn gemaakt met mijn onlangs aangeschafte telelens (70-300 mm). Met een telelens fotografeer je anders dan met de (ultra) groothoek lenzen die ik normaliter gebruik. Dit smaakt naar meer (en het inmiddels meer geworden).

Venlo | Containerkraan Barge Terminal

Venlo | Containerkraan Bargeterminal

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling naar de Barge Terminal. 

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie