Fietstocht | Rondje Nationaal Park De Maasduinen

Donderdag, 10 maart 2022 | Een heerlijke dag om er met de fiets op uit trekken. Deze publicatie gaat over mijn fietstocht die grotendeels over gravel wegen gaat. Het was mijn plan om vanuit Venlo, via het Zwart Water en via het Nationaal Park De Maasduinen naar Wellerlooi te fietsen om daar met het voet/fietsveer de Maas over te steken om dan weer naar Venlo terug te fietsen.

Wellerlooi | Het fietsveer in de verte

Wellerlooi | Het fietsveer in de verte

Helaas was het fietsveer gestremd en moest ik improviseren. Vanuit Wellerlooi ben ik naar Arcen terug gefietst om daar het veerpont naar Broekhuizen te nemen om weer op mijn geplande route uit te komen. Via Lottum fiets ik naar Grubbenvorst waar ik het veerpont naar Velden neem en terug naar huis fiets bij een ondergaande zon. 

Venlo | Ondergaande zon bij de Barge Terminal

Venlo | Ondergaande zon bij de Barge Terminal

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s. Klik hier voor de film en hier voor de route informatie van mijn fietstocht Rondje Nationaal Park De Maasduinen.

Impressie

Film

Foto’s

Route informatie

Top

Geef een reactie