Venlo | Vasteloavend 2022 (Maandag)

Maandag, 28 februari 2022 | Het is ongelofelijk mooi Vasteloavends weer. Het lijkt wel  of moedertje natuur het na 2 bizarre jaren waarin niets mogelijk was zich van haar beste kant wil laten zien. Deze geste is met beide handen gegrepen door de Vasteloavendvierders in het centrum van Venlo.

Venlo | Vasteloavend

Venlo | Vasteloavend

Er was vandaag bij tijd en wijle geen doorkomen aan op de Markt, de Zoepkoel en op de Parade. Het was overal een vrolijke en gezellige drukte met her en der mini optochten. Ongelofelijk om te zien wat men werk maakt van zijn/haar vastloavends pekske. De een nog fraaier dan de ander om nog maar te zwijgen over de smink. Er waren mensen met complete kunstwerken op hun gezicht.

Venlo | Vasteloavend

Venlo | Vasteloavend

Kijk maar eens naar de foto’s en overtuig je zelf en geniet van de vasteloavend van jong en oud in het Stedje van Lol en Plezeer.

Venlo | Vasteloavend

Venlo | Vasteloavend

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van Vasteloavends maandag in het centrum van Venlo.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie