Venlo | Café De Gouden Tijger

Donderdag, 3 februari 2022 | Na lang wachten – door leveringsproblemen bij de fabrikant – is mijn nieuwe fotocamera – Sony A7 IV –  binnen en kan ik hem gaan ophalen bij Foto Kino Linders op de Klaasstraat in het centrum van Venlo. Na het in ontvangst nemen is het natuurlijk zaak om je de nieuwe camera eigen te maken en dat doe je vooral door ermee te fotograferen.

Venlo | Café De Gouden Tijger

Venlo | Café De Gouden Tijger

Vanuit de Klaasstraat loop ik naar de Oude Markt en vervolgens naar het onlangs heropende Café De Gouden Tijger. De Gouden Tijger is een café in het Venloose met een hele, hele lange historie. Vervolgens loop ik via de Stadshaven en de Lage Loswal naar het Wilhelminapark. 

Klik hier voor een impressie en hier voor de eerste foto’s die ik gemaakt heb met de Sony A7 IV.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie