Arcen | Kasteeltuinen Enchanted Gardens

Maandag, 18 oktober 2021 | De Kasteeltuinen van Kasteel Arcen zijn door middel van lichtkunst omgetoverd tot “Betoverde tuinen” oftewel Enchanted Gardens. In de periode van 15 oktober tot 31 oktober is er in de avonduren lichtkunst te zien. Via een sfeervol uitgelichte route – die soms echt heel spaarzaam verlicht is, veelal door geurkaarsen en windlichten – wandel je dwars door het park naar de mooiste plekjes van de Kasteeltuinen.

Arcen | Enchanted Gardens

Arcen | Enchanted Gardens

Je ziet heel ingenieuze en lumineuze creaties van internationale lichtkunstenaars. Soms zijn het tijdelijke creaties en soms zijn de bestaande tuinen prachtig aangelicht. Al met al zijn de Enchanted Gardens zeker een bezoek waard, neem echter wel een zaklamp mee omdat sommige paden echt heel donker zijn.

Klik hier voor een korte impressie en hier voor alle foto’s.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie