Venlo | Kermis in de avond een visueel kleuren spektakel

Zondag, 17 oktober 2021 | Vanavond bezoek ik de Venlose Kermis en bezoek alle pleinen in de stad waar kermis attracties opgesteld staan. ik begin mijn wandeling op het moment dat het “Gouden uur” door het “Blauwe uur” afgelost wordt, daarna wordt het snel donker. De wandeling start bij de nieuwe Lage Loswal. Via de Lage Loswal loop ik naar de Stadshaven en de Werf, waar het Reuzenrad opgesteld staat. Vandaar uit gaat de wandeling verder naar de Kwartelen Markt en het Flujasplein. Vanuit het Flujasplein loop naar de Markt met zijn Stadhuis en daarna door naar de Oude Markt. Dan gaat de wandeling weer richting de Lage Loswal waar de wandeling eindigt, althans voor wat de foto’s betreft.

Zoals je in de foto’s kunt zien is Kermis in het donker nog indrukwekkender dan overdag. De kleurenpracht is adembenemend, het is een waar visueel kleuren spektakel. Opvallend aan deze kermis is dat ik geen botsauto’s heb kunnen vinden en de stilte, er is nauwelijks muziek te horen en waar muziek klinkt wordt ze op een heel beschaafd volume afgespeeld. Verder wil ik de heren van de oliebollenkraam bedanken voor de oliebollen die ik van hun mee kreeg omdat ik hen en hun kraam gefotografeerd heb.

Tijdens deze wandeling heb ik mega veel foto’s gemaakt. De foto’s in deze publicatie zijn maar een deel van het totaal.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s.

Klik hier voor de film van het bezoek aan de Venlose Kermis op zondagmiddag. Loop mee en stap mee in het reuzenrad.

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

Film

Top

Geef een reactie