Venlo | Opening Lage Loswal en onthulling kunstwerk stroming

Woensdag, 22 september 2021 | Na 2 jaar is het dan eindelijk zover, de Lage Loswal wordt officieel geopend. Naast de opening van de Lage Loswal wordt ook het kunstwerk “Stroming” van de Venlose kunstenaar Hans Reijnders onthuld. De opening gebeurt door wethouder Marij Pollux samen met Gedeputeerde Geert Gabriëls.

Venlo | Optreden van de Urban Dance Studio tijdens de opening van de Lage Loswal

Venlo | Optreden van de Urban Dance Studio tijdens de opening van de Lage Loswal

Naast de wethouder en de gedeputeerde waren de kunstenaar Hans Reijnders, Hans Smedts – die er voor gezorgd heeft dat het kunstwerk Stroming zijn plek in het verlengde van de Lage Loswal heeft gekregen – de direct betrokkenen en de omwonende aanwezig. De Urban Dance Studio luisterde de opening op met een kort zeer energiek optreden.

Klik hier een impressie en hier voor de foto’s van de opening van de Lage Loswal en de onthulling van kunstwerk Stroming. 

Klik hier voor de informatie op de website van Gemeente Venlo over de Lage Loswal.

Klik hier voor het nieuwsitem van Omroep Venlo over de opening van de Lage Loswal. 

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie