Fietstocht | Het mooiste fietspad in de duinen

Woensdag, 18 augustus 2021 | Ondanks de grijze dreigende lucht op mijn fiets gestapt voor een fietstocht die gaat van Schagerbrug naar Callantsoog. Vanuit Callantsoog fiets ik over een prachtig fietspad dat dwars door de duinen slingert om bij de zee uit te komen bij Fort Kijkduin in Den Helder.

Fietspad | Tussen Callantsoog en Fort Kijkduin

Fietspad | Tussen Callantsoog en Fort Kijkduin

De fietstocht gaat verder langs de terminal van de veerboot naar Texel en de Marinehaven. Van hieruit gaat het weer terug naar Schagerbrug. Onderweg fiets ik langs o.a. Vliegveld De Kooy en Gemaal Wijdenes Spaans. Hoewel de lucht er heel dreigend uitzag is er geen druppel regen uitgevallen.

Den Helder | Veerboot terminal Den Helder - Texel

Den Helder | Veerboot terminal Den Helder – Texel

Klik hier voor een impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s van de fietstocht over het mooiste fietspad in de duinen tussen Callantsoog en Fort Kijkduin.

Impressie

Film

Foto’s

 
Top

Geef een reactie