Venlo | Stadswandeling

Dinsdag, 29 juni 2021 | Vandaag heeft mijn fotocamera een “servicebeurt” gekregen bij Foto Kino Linders op de Klaasstraat. Tja en dan wil je meteen het resultaat zien in de praktijk. Ik heb gemerkt dat dat zo’n servicebeurt op z’n tijd geen overbodige luxe is en kan iedereen die fotografeert aanraden bij tijd en wijle om dit te laten doen.

De foto’s in deze publicatie starten dan ook in de Klaasstraat waar ik een bezoek heb gebracht aan Luna Art (Galerie voor Moderne Kunst) met dank voor de toestemming om binnen te mogen fotograferen. Daarna ben ik doorgelopen naar de nieuwbouw van het Museum Van bommel Van Dam en het Limburgs Museum. Via de Keizerstraat en het Dominicanenplein door naar de Kwartelenmarkt en de Stadshaven. Vandaar uit ben ik naar de op dit moment afgesloten Lage Loswal gelopen. Tot slot heb ik nog een aantal foto’s gemaakt in het Wilhelminapark waar onderhoud aan bomen plaats vindt. 

Foto’s

Top

Geef een reactie