Goes | Historische wandeling

Woensdag, 23 juni 2021 | Vandaag stad de stad Goes op ons programma en dan met name een wandeling door historisch Goes. De gids voor deze wandeling hebben wij voor € 2,- gekocht bij de lokale Toerist Office (www.goesisgoes.nl). Vanuit hier vertrekt de wandeling. Ze voert je langs tal van historische en bijzondere plekken in de prachtige oude binnenstad, de wandeling is ca. 5 km. lang. 

Goes is een prachtige historische stad met een rijke geschiedenis en prachtige architectuur. De wandeling begint bij de Grote Markt, waar de historische gevels van de oude huizen en gebouwen opvallen. 

Vervolgens kun je de historische binnenstad verkennen, waar de smalle steegjes en geplaveide straten een unieke sfeer creëren. Hier kun je het historische centrum verkennen, met zijn prachtige gebouwen, zoals het stadhuis en de verschillende historische huizen en panden.

Tenslotte kun je de wandeling afsluiten met een bezoek aan de historische haven, waar je kunt genieten van het uitzicht op de schepen en boten die voorbij varen. Hier kun je ook de verschillende visrestaurants bezoeken en genieten van de verse vis en schaal- en schelpdieren die hier worden geserveerd.

Klik hier voor de film en hier voor de foto’s van onze wandeling door historisch Goes. Klik hier voor de route informatie van deze wandeling op Komoot. 

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie