Brachter Wald | Wandeling over het voormalige munitiedepot terrein

Dinsdag, 23 februari 2021 | In de Brachter Wald in Bracht lag het voormalige munitiedepot (1948 – 1996) van het Britse Rijnleger. Was het vroeger een absoluut NoGo gebied, tegenwoordig kun je er fantastisch wandelen. Op het terrein kom je tal van restanten van het destijds grootste munitiedepot tegen…echter ook veel wild.

Brachter Wald | Voormalig munitiedepot

Brachter Wald | Voormalig munitiedepot

Tijdens onze wandeling zijn we een roedel herten tegen gekomen en een groot wit hert dat tussen de bomen lag. Het gebied kent meerdere mogelijkheden om binnen te gaan. Wij zijn vanuit de Witte Steen in Reuver binnen gegaan. De route van deze wandeling is afkomstig van www.route.nl. Wij hebben de Blauwe Route gelopen, dit is één van de vele routes die je kunt lopen in de Brachter Wald. 

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de wandeling door de Brachter Wald.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie