Praag | Aan de overkant van de Moldau

Maandag, 12 februari 2018 | Vandaag maken we onder totaal verschillende weercondities een wandeling door Praag die ons via de oude stad naar de overkant van de Moldau brengt. Totaal verschillende weercondities mag je vertalen naar een strak grijze lucht, zonnig weer en naar sneeuwbuien. We hebben het vandaag allemaal gehad.

Praag | Frans Kafka

Praag | Franz Kafka

De eerste landmark die wij vandaag bezoeken is het monument van Franz Kafka (dicht bij de Joodse wijk). Vervolgens de Moldau over en de trappen op naar de Burcht en de Sint-Vituskathedraal. Daarna weer omlaag naar de Lennon Muur. Het is inmiddels gaan sneeuwen. Over de Karelsbrug naar de Oude stad met zijn Tynkerk en daarna weer terug naar ons appartement.

Praag | St. Vitus Kathedraal

Praag | Sint-Vituskathedraal

In deze post zie je foto’s van o.a.:

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van onze wandeling aan de andere kant van de Moldau.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie