Calpe | Altea

Woensdag 24 februari 2010 | De laatste vakantiedag, morgen vlieg ik terug naar het koude en natte Nederland. Afgezien van de wind is het vandaag een fantastisch mooie dag. Een dag om lekker van het weer, de voorbij komende mensen en de capriolen van de surfers te genieten. 

Vanmiddag staat Altea op het programma. Altea is een typische Spaanse badplaats. Het oude centrum is nog heel authentiek het nieuwe deel met de boulevard is weinig spectaculair, anders dan dat het mooi ligt. Boven op de berg waar het oude centrum tegen aan gebouwd is en de kerk – Virgen del Consuelo – ligt heb je een fantastisch panorama over de Middellandse zee en een mega mooi zicht op Benidorm.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor de foto’s van vandaag in Calpe en Altea.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding om het fotoalbum op te openen op Flickr.
Top

Geef een reactie