Venlo | Zondagochtend wandeling langs de Maas

Zondag, 16 oktober 2022 | Deze publicatie gaat over mijn wandeling in de vroege zondagochtend langs de Maas. Het beloofd vandaag qua temperatuur een lekkere dag  te worden. Het weerbericht meldt dat er In de ochtend nauwelijks bewolking zal zijn.

Venlo | De Maas

Venlo | De Maas

Voor later op de dag is er wel bewolking gemeld. Dus vroeg erop uit. Mijn wandeling start zoals zo vaak in het Wilhelminapark en loopt vandaar uit naar de Maas die ik min of meer volg tot aan het begin van Velden en vervolgens terug.

Venlo | Océ Weerd

Venlo | Océ Weerd

Kwam ik op mijn wandeling tot Velden nauwelijks mensen tegen op de terugweg is dat totaal anders. Groepen wandelaars, hondenbezitters, fietsers en lopers kruisen mijn pad. Op mijn terugweg doe ik even de Genooijerie aan.

Venlo | Kapelletje van Genooi

Venlo | Kapelletje van Genooi

Vanuit hier gaat het weer richting de Maas en het Wilhelminapark, waar sommige bomen hun herfsttooi laten zien en waar mijn wandeling eindigt.

Venlo | Wilhelminapark

Venlo | Wilhelminapark

Klik hier voor de film impressie op basis van mijn foto’s en hier voor de foto’s van mijn zondagochtend wandeling langs de Maas.

Film impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie