Dublin (IE) | Guinness Storehouse

Dinsdag, 29 maart 2022 | Het Guinness Storehouse is de tweede stop voor vandaag. Vanuit de National Art Gallery loop ik echter eerst naar het geboortehuis van Oscar Wilde. Tegenover dit huis ligt Merrion Square met een standbeeld van Oscar Wilde.

Dublin | Oscar Wild

Dublin | Oscar Wild

Ik wandel door het park naar het volgende park St. Stephen’s Green. Vandaar uit wandel ik naar de St. Patrick’s Cathedral om vervolgens via een oude wijk bij het Guinness Storehouse aan te komen.

Dublin | Guinness Storehouse

Dublin | Guinness Storehouse

Het Guinness Storehouse is gevestigd in het een van de oudste gebouwen van het enorme Guinness complex. In het Guinness Storehouse wordt de bezoeker op indrukwekkende wijze een beeld gegeven van de productie van het Guinness bier maar ook over de enorme marketing rondom Guinness.

Dublin | Het uitzicht over Dublin vanaf de bovenste verdieping van het Guinness Storehouse

Dublin | Het uitzicht over Dublin vanaf de bovenste verdieping van het Guinness Storehouse

Ongemerkt klim je verdieping voor verdieping omhoog tot je op de bovenste glazen verdieping aankomt waar je in de Gravity Bar het Guinness Bier kunt proeven en een ongelofelijk prachtig uitzicht over Dublin hebt.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling naar en bezoek aan het Guinness Storehouse.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie