Venlo | Herfst begin op de Jammerdaalse Heide

Dinsdag, 28 september 2021 | Op mijn fotoblog staan meerdere publicaties over de Jammerdaalse Heide en is het dus iedere keer weer opnieuw een uitdaging om naar paden zoeken die ik nog niet bewandeld en gefotografeerd heb. Dat we aan het begin van de herfst staan is goed te zien op de foto’s aan het geel kleurende bladerdek van veel bomen en planten.

Venlo | Jammerdaalse Heide

Venlo | Jammerdaalse Heide

De wandeling start/eindigt bij de Bovenste Molen en is zo’n dikke 7,5 km lang, wordt gekenmerkt door een aantal fikse klimmetjes en loopt via twee voor mij  nieuwe paden. Informatie over de gelopen route van de – inclusief de locaties waar de foto’s genomen zijn – vind je onder de foto’s.

Klik hier voor een impressie, hier voor de foto’s en hier voor de route informatie van de wandeling over de Jammerdaalse Heide aan het begin van de herfst.

Impressie

Venlo | Jammerdaalse Heide
Venlo | Jammerdaalse Heide
Venlo | Jammerdaalse Heide Venlo | Jammerdaalse Heide

Foto’s

Route informatie

Top

Geef een reactie