Weert | Stadswandeling

Dinsdag, 6 juli 2021 | Vandaag bezoek ik de stad Weert voor de nieuwbouw van het Museum W in het voormalige Gemeentehuis van Weert. Ik had veel zin om dit nieuwe museum te bezoeken, maar helaas was het nog niet geopend. Daarom besloot ik om een stadswandeling te maken en de andere bezienswaardigheden van Weert te bekijken.

Weert | Museum W in aanbouw

Weert | Museum W in aanbouw

Tijdens mijn wandeling bezocht ik de St. Martinuskerk, een prachtige kerk die niet mag ontbreken in deze publicatie. Ik heb tal van foto’s gemaakt van deze kerk met mijn GoPro Hero9 Black. Het was fantastisch om de prachtige architectuur en details van deze kerk in beeld te brengen.

Weert | De imposante toren van de St. Martinuskerk

Weert | De imposante toren van de St. Martinuskerk

Naast de St. Martinuskerk heb ik ook andere bezienswaardigheden bezocht, zoals het historische centrum van Weert met zijn mooie winkels en restaurants. Ik was verrast door de veelzijdigheid van de stad en het aangename sfeer die er hing. Ik raad iedereen aan om een bezoek te brengen aan deze stad en haar prachtige kerk en omgeving te bekijken.

Foto’s

Top

Geef een reactie