Oberhausen | Expositie “Der Berg Ruft” in de Gasometer

Zaterdag, 25 augustus 2018 | Deze publicatie gaat over de expostie “Der Berg Ruft” die plaats vindt in de Gasometer te Oberhausen. De tentoonstellingen in de Gasometer blinken altijd uit qua onderwerp, originaliteit en inhoud. Daarbij is de Gasometer een niet alledaagse plek voor een tentoonstelling. Tussen 16 maart en 30 december 2018 liep er de tentoonstelling ” Der Berg Ruft“. 

De volgende tentoonstelling in de Gasometer is inmiddels aangekondigd en zal – mits Covid-19 geen roet in het eten gooit – op 1 oktober 2021 openen. Deze expositie heet “Das zerbrechliche Paradies“, momenteel een hoogst actuele titel met het onlangs verschenen VN klimaatrapport in gedachte. 

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van de expositie “Der Berg Ruft” in de Gasometer te Oberhausen.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie